Kelompok cilik

KURSUS WISATA

Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Kursus Petang kanggo jam 6 saben minggu ing Tuesdays, Wednesdays, lan Thursdays antarane 14.00 lan 16.00.

 Kelas afternoon fokus ing kemampuan basa sing beda:

  • Speaking, Listening and Pronunciation
  • Reading and Use of English
  • nulis

Minggu khas bisa kalebu:

  • Carane golek informasi ing teks sing beda-beda
  • Cara nulis email resmi lan ora resmi
  • Keahlian ujian kanggo PET, FCE, CAE lan CPE
  • Basa sing migunani kanggo urip saben dinane

Ana uga kesempatan kanggo diskusi kanthi pasangan lan kelompok.

 Siswa sore bakal bisa gabung karo siswa liyane kanggo kegiatan sosial ing wayah sore lan sore.

  • Umum Basa Inggris

    Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo... Read More
  • Intensif Inggris

    Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu).... Read More
  • Kursus Part-Time

    KURSUS WISATA Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Sore iku... Read More
  • Ujian

    Guru bakal menehi saran babagan ujian sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa njupuk tes Inggris ing Cambridge. menyang... Read More
  • 1