Foto kelas

Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu). Murid-murid ing kursus iki bakal gabung ing kelas Umum Inggris ing wayah esuk lan banjur rawuh ing kelas sore Selasa, Rabu lan Kamis sore saka 14.00 kanggo 16.00. Mangga maca kaca Umum Basa Inggris babagan informasi babagan kelas esuk.

Kelas afternoon fokus ing kemampuan basa sing beda:

  • Speaking, Listening and Pronunciation
  • Reading and Use of English
  • Tulis.

Minggu khas bisa kalebu:

  • Carane golek informasi ing teks sing beda-beda
  • Cara nulis email resmi lan ora resmi
  • Keahlian ujian kanggo PET, FCE, CAE lan CPE
  • Basa sing migunani kanggo urip saben dinane

Ana uga kesempatan kanggo diskusi kanthi pasangan lan kelompok.

Kita ora nyaranake Intensif Inggris kanggo siswa sing tingkat Pre-Intermediate utawa ing ngisor iki.

Siswa Inggris sing intensif bakal bisa gabung karo siswa liyane kanggo kegiatan sosial ing wayah sore lan sore.

  • Umum Basa Inggris

    Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo... Read More
  • Intensif Inggris

    Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu).... Read More
  • Kursus Part-Time

    KURSUS WISATA Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Sore iku... Read More
  • Ujian

    We nyiapake siswa kanggo ujian ing sawetara tingkat ing saindhenging taun. Ujian kasebut disusun dening Cambridge English... Read More
  • 1