Siswa kelas

Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo break kopi ing 11: 00.

Kita nggunakake macem-macem buku kursus * ing saindhenging taun saka tingkat Elementary to Advanced. Ana akeh kesempatan kanggo sampeyan latihan lan ngrungokake uga minangka pronunciation, kosakata, maca, grammar lan nulis. Saben minggu guru bakal nulis informasi babagan kelas ing papan tulis.

On Mondays sampeyan bakal maneh karya saka minggu sadurunge utawa njupuk test kemajuan saben wulan. Sampeyan uga bisa sinau topik basa khusus kayata Phrasal Verbs utawa Everyday Expressions.

Ing pungkasan saben minggu sampeyan duwe kesempatan kanggo ngetungake pelajaran lan sampeyan bisa njaluk janji proses saben wulan karo salah sawijining guru.

Sampeyan uga bisa nindakake latihan ujian (kanggo siswa sing njupuk ujian kayata KET, PET, FCE, CAE, CPE utawa IELTS).

Siswa-siswi sing wis sinau kanggo minggu-minggu 2 utawa luwih suwe bakal nampa sertifikat lan laporan ing mburi dalane.

* Ora ana biaya kanggo buku mesthine kajaba ilang utawa rusak.

  • Umum Basa Inggris

    Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo... Read More
  • Intensif Inggris

    Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu).... Read More
  • Kursus Part-Time

    KURSUS WISATA Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Sore iku... Read More
  • Ujian

    We nyiapake siswa kanggo ujian ing sawetara tingkat ing saindhenging taun. Ujian kasebut disusun dening Cambridge English... Read More
  • 1