We nyiapake siswa kanggo ujian ing sawetara tingkat ing saindhenging taun. Ujian kasebut diatur dening Cambridge English Language Assessment. Nalika sampeyan lagi sinau ing sekolah, Pegawai Pemeriksa bakal menehi ujian praktik lan Asisten Direktur Studi utawa guru bakal menehi saran babagan ujian sing paling apik kanggo njupuk. Sampeyan bakal nduweni akses menyang kertas tartamtu lan materi liyane sing bakal mbantu sampeyan entuk standar sing dibutuhake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan ujian Cambridge, lan tanggal kanggo taun iki, mangga kunjungi www.cambridgeopencentre.org or Anglia Ruskin IELTS Centre.

Yen sampeyan kepengin ngerti level ujian apa sing paling cocok kanggo sampeyan, please Ujian Cambridge Inggris. Iki mung pandhuan, lan kita bakal menehi saran sing tepat sadurunge nyiapake sampeyan kanggo ujian.

Yen sampeyan njupuk ujian kasebut, nyaranake Jam 21, sing kalebu preparation ujian.

KET Tombol Inggris Test
(Tingkat SD)
4 kaping saben taun
PET Tes Awal Inggris
(Tingkat penengah)
6 kaping saben taun
FCE Certificate First in English
(Tingkat dhuwur penengah)
6 kaping saben taun
CAE Certificate of Advanced English
(Upper intermediate / Advanced)
6 kaping saben taun
CPE Certificate of Proficiency in English
(Advanced)
4 kaping saben taun
IELTS Sistem Internasional Basa Inggris
(kanggo entri universitas UK, tingkat Intermediate to Advanced)
Paling Koran Sabtu

Sampeyan kudu ndhaftar ujian Cambridge sethithik rong sasi sadurunge tanggal ujian. Pendaftaran IELTS iku 2 minggu sadurunge ujian, gumantung saka kasedhiyan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan IELTS, tanggal lan kasedhiya, mangga kunjungi Informasi kaca IELTS Anglia Ruskin.

Yen sampeyan ngetik ujian liwat Sekolah, kita bakal menehi sampeyan paket ujian sing menehi informasi babagan ujian. Sadurunge njupuk ujian nyata, siswa bisa milih ujian eksperimen ing Sekolah, kanthi saran.

Wigati dicathet biaya kanggo ujian ora kalebu ing biaya kursus sampeyan lan sawetara saka £ 80 kanggo £ 160.

  • Umum Basa Inggris

    Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo... Read More
  • Intensif Inggris

    Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu).... Read More
  • Kursus Part-Time

    KURSUS WISATA Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Sore iku... Read More
  • Ujian

    We nyiapake siswa kanggo ujian ing sawetara tingkat ing saindhenging taun. Ujian kasebut disusun dening Cambridge English... Read More
  • 1