Central Language School nawakake Kursus Basa Inggris, Intensif Inggris, Part-Time lan Ujian. Informasi ing saben kursus kasebut bisa ditemokake kanthi nggunakake menu ing sisih tengen.

Apa wektu taun aku kudu sinau?

We welcome siswa kabeh taun lan nutup mung liwat Natal.

  • Kursus panas - Juni / Juli / Agustus
    Senajan nalika kita duwe nomer mahasiswa sing luwih dhuwur, prabandhingan padha, lan kelas-kelas isih maksimal mung murid 10. Cuaca biasane cerah banget ing Cambridge wektu iki supaya siswa bisa seneng piknik ing taman sing ayu lan sekolah ngorganisir kegiatan sosial liyane ing wayah sore utawa sore.
  • Spring / Winter / Autumn
    Siswa sing seneng kelas cilik (kanthi rata-rata siswa 6) milih teka ing mangsa kasebut. Sekolah isih nawakake aktivitas sosial ing saindhenging minggu.

Kursus lan Jadwal Panjenengan

Piyambake bisa gumantung ing level sampeyan, supaya sampeyan menehi sampeyan Assessment panggonan nalika sampeyan teka. Sampeyan uga bisa njupuk Ujian Cambridge Inggris, sing bakal ngomong apa ujian sampeyan bisa nyiyapake. Iki mung pandhuan, supaya kita bakal maringi pitutur nalika sampeyan njupuk dalan.

Kursus Full-time kita disebut Umum Basa Inggris (15 jam tuku saben minggu) utawa Intensif Inggris (21 jam kuliah saben minggu). Pawulangan saben esuk saka Senin nganti Jum'at, 09: 30 nganti 13: 00 karo kopi-break ing 11: 00. Yen sampeyan milih Intensif Inggris uga ana kelas Selasa, Rabu lan Kamis sore antarane 14: 00-16: 00.

Kita uga nyedhiyakake sawetara Course Part-wektu sing beda: kapan wae taun sampeyan bisa sinau ing kita Kursus Petang, yaiku bagian sore saka Intensif Inggris, kaya ing ndhuwur. Ing wektu tartamtu taun, kita nyedhiyakake part-wektu Kursus wiwitan Morning ing Tuesdays, Wednesdays lan Thursdays saka 09: 30 kanggo 11.00.

Ana acara sore utawa sore ing wayah sore kanggo para siswa, menehi latihan tambahan ing basa lisan.

Course Length

Sampeyan bisa miwiti saben dina Senin (kajaba cuti umum) sakwene minimal siji minggu. Siswa paling akeh nyinaoni minggu 4-12. Sawetara mahasiswa sinau nganti nganti setahun. Kita bisa maringi pitutur marang kowe yen perlu kanggo entuk gol tartamtu.

Panjenengan Kelas

Ukuran kelas maksimum iku 10, nanging biasane ana antarane siswa 5 lan 7 saben kelas. Nalika sampeyan teka ing sekolah sampeyan bakal nindakake Test Placement kanggo netepake level sampeyan. Sampeyan banjur bakal diselehake ing kelas miturut tingkat grammar, kemampuan ngomong lan tujuan pribadi. Nggunakake macem-macem buku mesthi sampeyan bakal sinau basa Inggris liwat macem-macem topik topik kanthi emphasis ing komunikasi sing diucapake. Iki kalebu pasangan karya, diskusi lan peran-muter. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo ngembangake kosakata sampeyan lan nggabungake kawruh babagan tata bahasa.

  • Umum Basa Inggris

    Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo... Read More
  • Intensif Inggris

    Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu).... Read More
  • Kursus Part-Time

    KURSUS WISATA Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Sore iku... Read More
  • Ujian

    We nyiapake siswa kanggo ujian ing sawetara tingkat ing saindhenging taun. Ujian kasebut disusun dening Cambridge English... Read More
  • 1