Kanggo nggayuh kita, gunakake salah sawijining cara sing didhaptar ing kene, utawa klik tombol 'Pesen' ing pojok ngisor kaca iki.

Paseksen kita njaluk tulung marang wong-wong sing nyoba nggunakake formulir "hubungi kita" sing ana ing sawetara minggu pungkasan - kita wedi ngomong yen pesen durung tekan kita. Mangga nyoba ngontak maneh - sampeyan penting banget kanggo sampeyan.

Yen sampeyan butuh transfer dana, golek 'Biaya utawa simpenan'kaca.

We are looking for meeting you.

Matur nuwun.

Hubungi kita utawa ngunjungi Sekolah

Telephone: + 44 (0) 1223 502004

email: info@centrallanguageschool.com

Facebook: centrallanguageschool

Whatsapp: Central Language School (07934851543).

Situs web iki nduweni tombol langsung link ing sisih tengen, ing ngisor iki.

Carane golek kita

Sekolah kasebut dumunung ing:

Central Language School
Pusat Batu Yard
41B St. Andrews Street
Cambridge
CB2 3AR
Inggris

Deleng ngendi kita karo Google Maps

We are above Living Stones Cafe, antara Blue Arrow Agency lan St. Andrews Street Baptist Church.