Kanggo ngubungi sekolah, sampeyan bisa ngisi formulir email ing ngisor iki, nelpon utawa ngunjungi kantor sekolah sajrone jam kerja normal utawa ngirim fax. Kabeh rincian didhaptar ing kaca iki.

Jenengmu*
Mangga supaya kita ngerti jeneng.

panjenengan Email*
Mangga supaya kita ngerti alamat email.

Subject*
Mangga nulis subyek kanggo pesen.

Pesen*
Mangga supaya kita ngerti pesen.

Muga-muga sampeyan bakal bisa menehi kawruh babagan piwulang sekolah sadurunge? (ora dibutuhake)
Mangga supaya kita ngerti pesen.

Privacy

Aku ngonfirmasi yen aku wis maca Kebijakan Privasi CLS.

Mangga tulisen kanggo konfirmasi sing wis maca Kebijakan Privasi CLS*
salah Input

Mangga ketik apa sing ndeleng ...*
Mangga ketik apa sing ndeleng ...
salah Input

Hubungi kita utawa ngunjungi Sekolah

Telephone: + 44 (0) 1223 502004

Carane golek kita

Sekolah kasebut dumunung ing:

Central Language School
Pusat Batu Yard
41B St. Andrews Street
Cambridge
CB2 3AR
Inggris

Deleng ngendi kita karo Google Maps

Joomla! Console Debug

Session

Informasi Profil

Panggunaan memori

Database Queries