Kanggo ngubungi sekolah, sampeyan bisa ngisi formulir email ing ngisor iki, nelpon utawa ngunjungi kantor sekolah sajrone jam kerja normal utawa ngirim fax. Kabeh rincian didhaptar ing kaca iki.

Mangga supaya kita ngerti jeneng.

Mangga supaya kita ngerti alamat email.

Mangga nulis subyek kanggo pesen.

Mangga supaya kita ngerti pesen.

Mangga supaya kita ngerti pesen.

Privacy

Aku ngonfirmasi yen aku wis maca Kebijakan Privasi CLS.

salah Input

salah Input

Miturut njupuk wektu kanggo nindakake iki, sampeyan mbuktekaken yen sampeyan wong asli. Matur suwun

Hubungi kita utawa ngunjungi Sekolah

Telephone: + 44 (0) 1223 502004

Carane golek kita

Sekolah kasebut dumunung ing:

Central Language School
Pusat Batu Yard
41B St. Andrews Street
Cambridge
CB2 3AR
Inggris

Deleng ngendi kita karo Google Maps