Kebijakan Privasi: Central Language School Cambridge

Peraturan GDPR anyar

Sesuai karo Peraturan Perlindungan Data Pemerintah Anyar Mei 2018, para wali Central Language School Cambridge (CLS) arep ngandhani kabeh staf, mahasiswa, agen, host lan panyengkuyung liyane saka Sekolah sing ngontak kita liwat situs web iki utawa Sekolah alamat email sing kita setya marang privasi kedhaftar. Kanthi nggunakake situs iki utawa nyedhiyakake Sekolah karo data pribadi, sampeyan setuju kanggo nampa kabijakan privasi CLS.

Data pribadhi disimpen kanthi aman ing kantor CLS sing dikunci lan dikumpulake kanggo cathetan CLS wae lan ora bakal dituduhake ing njaba Sekolah tanpa idin sadurunge.

Dadi, CLS nduweni komitmen marang privasi lan kerahasiaane pangguna, kanthi nyedhiyakake CLS kanthi data pribadi (jeneng, alamat, nomer telpon), sampeyan nampa resiko keamanan sing ana gandheng karo panggunaan internet lan setuju yen CLS ora bisa nampi apa-apa tanggung jawab kanggo mundhut utawa nyalahi panggunaan data sing dumadi saka penyalahgunaan njaba yurisdiksi kita.

Data apa sing dikumpulake lan disimpen dening tim administrasi ing CLS?

  • informasi pribadhi siswa sadurunge enrollment ing Sekolah (jeneng, rincian kontak, alamat etc) kanggo tujuan administratif
  • informasi babagan tujuan pembelajaran siswa lan kemajuan sing ditindakake ing basa Inggris
  • mahasiswa mesthi laporan
  • formulir evaluasi saben minggu lan pungkasan mesthine formulir evaluasi
  • staf, wali amanat, agen lan sarwa dumadi informasi pribadi (jeneng, rincian kontak, alamat liyane) kanggo tujuan administratif
  • cathetan saka sembarang korespondensi email kalebu pitakon kursus, CV lan sembarang kontak media sosial

Apa CLS nyimpen lan ngolah data pribadhi?

  • kanggo tujuan administrasi
  • miturut standar lan peraturan Skema Akreditasi Dewan Inggris
  • kanggo ngawasi kemajuan siswa
  • kanggo tujuan kesejahteraan siswa
  • kanggo tujuan kepastian kualitas

Apa hak sampeyan babagan data pribadi sampeyan?

Sampeyan duwe hak ing ngisor iki babagan pangolahan lan panyimpenan data pribadhi - hak kanggo:

  • nyuwun akses menyang data pribadhi sing nduweni CLS
  • nyuwun CLS mbusak data pribadi manawa ora diwajibake kanggo tujuan administratif CLS
  • nyuwun amandemen sing perlu kanggo data pribadhi
  • watesan panyuwunan menyang data pribadhi

Hubungi CLS liwat situs web (situs web www.centrallangageschool.com) utawa alamat email Sekolah (alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.) utawa telpon + 44 1223 502004 yen sampeyan pengin ngleksanani hak-hak sampeyan sing kasebut ing ndhuwur.