King's College Chapel in Spring

Cambridge misuwur ing saindenging jagad amarga Universitas, sejarah, kaendahan, kaunggulan akademik lan panguripan siswa.

Kunjungi perguruan tinggi lan musium, mangan ing pub sejarah, jotosan ing pinggir kali Cam kanthi prau, nikmati hiburan wengi lan, karo para siswa liyane, melu seneng ing International Cafes.

Cambridge udakara 1 jam kanthi sepur ing sisih lor London.

Sinau babagan sejarah lan budaya Inggris kanthi nggunakake sepur utawa bis menyang papan sing misuwur kayata:

  • London kanggo musium, papan wisata, blanja utawa acara
  • Katedral Ely sing nyengsemaken
  • Omah sing kaya biyen kayata Anglesey Abbey utawa Wimpole Hall
  • Oxford, York, Stratford nalika Avon, Liverpool utawa Edinburgh
  • Stonehenge
Ngunjungi Cambridge Colleges
Ngunjungi Cambridge Colleges
  • 1