King's College Chapel in Spring

Cambridge yaiku 80 ing sisih lor London. Siswa paling akeh njupuk layanan pelatih saka bandara London utama: Heathrow, Gatwick, Stansted lan Luton. Stansted lan Luton minangka bandara paling cedhak. Lelungan saka London kanthi sepur njupuk kira-kira jam 1.

Cambridge misuwur ing saindhenging donya kanthi kaendahan, sejarah lan keunggulan akademik. Universitas iki minangka pusat pembelajaran kanggo taun-taun 800, nggawe kutha dadi tempat sing becik kanggo sinau basa Inggris. Iki warisan budaya saka jaman saiki wis terus menyang donya modern, lan Cambridge saiki kondhang kanggo pangembangan industri 'berteknologi tinggi'.

Sampeyan bisa ngunjungi perguruan tinggi Cambridge Universitas Cambridge lan ketemu mahasiswa nalika wektu ing salah sawijining klub khusus kanggo mahasiswa internasional.

Ing jarak sing gampang ditempuh ing kutha Cambridge kanthi bis utawa sepur yaiku kutha-kutha Katedral Ely, Bury St. Edmunds lan Norwich. Ing omah-omah kayata Anglesey Abbey, Wimpole Hall lan Audley End uga cedhak banget lan kunjungan menyang panggonan kasebut karo arsitektur lan latar sing apik bakal bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan sajarah lan budaya Britania.

London mung kira-kira sethithik sajrone kanthi lelungan lan lelana wisata lan kunjungan sing disusun kanthi rutin. Kita uga bisa ngatur kunjungan menyang kutha-kutha menarik liyane kayata Oxford, Stratford upon Avon, Bath, Liverpool, York lan malah lelungan akhir pekan kanggo Skotlandia, Irlandia utawa Paris.

Ngunjungi Cambridge Colleges
Ngunjungi Cambridge Colleges
  • 1