Kene sawetara kegiatan sing kita kerjani, miturut musim taun. Sawetara ana ing wayah sore, sawetara ing wayah sore. Sawetara gumantung ing cuaca! Prices iku kira-kira.

kegiatanbiaya
Punting ing kali
We njupuk perahu ing Cam River
£ 4.00- £ 5.00
Sinau Colleges
Mlaku-mlaku sing mlaku ngubengi perguruan tinggi sing misuwur ing Universitas
£ 10.00
Museum Fitzwilliam
Kunjungan menyang museum Universitas lan galeri seni kelas donya
free
Wayang Dolan
Nonton film ing salah siji cinemas 3 ing Cambridge
£ 8.00- £ 10.00
Menara St. Mary
Menyang ing ndhuwur menara iki kanggo tampilan Fantastic ing Cambridge lan Universitas
£ 3.00
Game Indoor
Play 'Pictionary', 'Boggle', 'Taboo' lan game komunikasi lan tembung liyane - kegiatan apik nalika udan lan udan!
free
Taman Botani
Kebon sing ayu mung 10 menit adoh
£ 4.50- £ 5.00
Karaoke ing tengah-tengah pusat hiburan, menit 20 lumaku utawa menit 10 kanthi bis Saka £ 3.00
Nedha awan internasional
Nggawa sawetara pangan khas negara sampeyan kanggo bareng karo murid liya lan uga panganan sing disenengi
free
Ten-pin Bowling
Ing tengah pusat hiburan, menit 20 lumaku utawa 10 menit kanthi bis
Saka £ 4.00
Baking - sinau carane nggawe panggangan roti tradisional lan pai ing Sekolah free
Shakespeare Season
Nonton muter Shakespeare ing taman College ing mangsa panas
£ 16
Tantangan Photography
Game tim sekitar Cambridge nggolek panggonan sing apik kanggo njupuk foto
free
Pub Lunch
We have lunch in one of the many pubs. Sampeyan sinau carane supaya pangan lan rasa pesta pub tradisional
Saka £ 8.00
Lumaku utawa siklus menyang Granchester
Desa sing éndah ing Cam, 2 mil adoh. Kita uga bisa ngunjungi Garden Tea Orchard
Gratis plus £ 6.50 kanggo krim teh
Evensong ing King's College Chapel
Kita rawuh ing layanan gereja tradisional iki ing antarané kanggo ngrungokake paduan suara sing misuwur ing donya kapel 600 taun kapungkur.
free
Sepur trip menyang Ely
Kota Cathedral of the Fens, menit 20 saka Cambridge. Ngunjungi Katedral sing ngrayakake taun-taun 900 wiwit didegaké ing 2009
Biaya kereta api: saka £ 3
Pintu Katedral: £ 6.00- £ 8.00
kunjungan Museum
Ana paling ora ana museum 12 ing Cambridge kanggo ngunjungi kalebu Zoologi, Arkeologi lan Antropologi, Scott Polar, Taman Kettle, Geologi lan Teknologi
Meh kabeh gratis
Olahraga & Games
Bola voli; badminton; tenis meja, ing jero ruangan utawa ing njero ruangan Parker's Piece - njaluk latihan!
free

Siswa ngunjungi Ely Teh krim sore Makan siang internasional

  • 1