Makan siang internasional

Komitmen Pusat Basa Inggris kanggo mbantu sampeyan ngupayakake wektu sampeyan ing Cambridge, ngrasakake wektu luang kanthi siswa lan staf liyane saka sekolah.

Ing paling sore lan siji sore saben minggu kita ngatur kegiatan, ing perusahaan guru. Kita rencana rutin:

  • kunjungan Museum
  • Minggu sore
  • Nonton film ing sekolah
  • Muter game
  • Punting ing kali Cam
  • Diskusi Alkitab
  • Masakan internasional
  • Sepur perjalanan menyang kutha katedral Ely
  • Menyang bioskop
  • Kayaking

Akeh aktivitas iki gratis, nanging kanggo sawetara ana biaya cilik.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan program sosial kita klik: Prices saka Aktivitas Pilihan.

Ing akhir minggu, kita nyedhiyakake excursions, liwat operator wisata khusus. Wisata khas kalebu London, Oxford & Windsor, Stratford, Bath, York, Brighton, Canterbury, Nottingham, Salisbury lan Stonehenge. Ana uga wisata kanggo akhir minggu suwene menyang Skotlandia, Lake District, Brussels, Amsterdam utawa Paris! Kita uga bisa ngatur supaya sampeyan ndeleng pameran musik ing London, kayata The Phantom of the Opera, The Lion King utawa Les Miserables. Prices saka GBP 22-49. Hubungi sekolah kanggo lelungan akhir pekan.

Punting ing Cam River
Punting ing Kali Cam ing Summer lan ing Winter!
  • 1