Sekolah kasebut ana ing jero bangunan iki
  • Sabanjure kanggo lawang gereja watu sing apik ing tengah Cambridge
  • 5 menit mlaku menyang stasiun bis, 20 menit mlaku menyang stasiun sepur
  • Cafe kanggo roti lapis, cahya siang lan minuman panas utawa adhem
  • Wilayah kopi lan nedha awan kanggo para istirahat santai, nganggo kulkas lan gelombang mikro
  • Kantor lan lantai cafe, ruang kelas pertama lan kaping pindho kanthi perpustakaan lan area sinau kanthi wi-fi gratis

Babagan Akreditasi Dewan Inggris

'Dewan Inggris dititi priksa lan diakreditasi Central Language School Cambridge ing April 2017. Skema Akreditasi ngetrapake standar manajemen, sumber daya lan lingkungan, pengajaran, kesejahteraan, lan akreditasi organisasi sing memenuhi standar sakabèhé ing saben wilayah sing dideleng (ndeleng www.britishcouncil.org/education/accreditation kanggo rincian).

Sekolah basa pribadi iki nawakake kursus ing Umum Basa Inggris kanggo wong diwasa (18 +).

Kekuwatan kasebut dicathet ing area jaminan kualitas, manajemen akademik, perawatan siswa, lan kesempatan luang.

Laporan pengawasan nyatakake yen organisasi ketemu standar Skema. '

Pamriksan sabanjure amarga taun 2021

Babagan Manajemen Sekolah

Sekolah minangka Charity sing kadaptar (nomer registrasi yaiku 1056074) kanthi lembaga Pengamaneja sing nindakake kapasitas penasihat. Kepala Sekolah Sekolah sing tanggung jawab kanggo nglakokake tugas sekolah.

  • 1