Sekolah kasebut ana ing jero bangunan iki

Sekolah kasebut dumunung ing sawijining bangunan modern ing jejere gereja watu sing ayu.

Kamar kelas kita dumunung ing jubin pertama lan liya saka 'The Stone Yard Center'. Klasik sing dilengkapi whiteboards interaktif, lan ana perpustakaan cilik ing sekolah ngendi siswa bisa nyilih buku. We have computers and a printer for students to use, as well as wifi free.

Ing kamar umum ing lantai siji, siswa lan karyawan seneng ngobrol bareng bareng ing wayah esuk esuk lan ing wayah udan. Murid-murid bisa tuku minuman lan biskuit, lan ana kulkas lan microwaves kanggo siswa digunakake. Informasi babagan kunjungan lan kegiatan ing lan watara Cambridge ditampilake.

Ing lantai dasar ana cafe ngendi siswa bisa mangan nedha awan. Uga ing ngisor iki yaiku kantor sekolah lan kamar ekstra sing digunakake dening sekolah ing mangsa sibuk.

Diakreditasi dening Dewan Britania

'Dewan Inggris dititi priksa lan diakreditasi Central Language School Cambridge ing April 2017. Skema Akreditasi ngetrapake standar manajemen, sumber daya lan lingkungan, pengajaran, kesejahteraan, lan akreditasi organisasi sing memenuhi standar sakabèhé ing saben wilayah sing dideleng (ndeleng www.britishcouncil.org/education/accreditation kanggo rincian).

Sekolah basa pribadi iki nawakake kursus ing Umum Basa Inggris kanggo wong diwasa (18 +).

Kekuwatan kasebut dicathet ing area jaminan kualitas, manajemen akademik, perawatan siswa, lan kesempatan luang.

Laporan pengawasan nyatakake yen organisasi ketemu standar Skema. '

Sapa sing nganggo Sekolah?

Central Language School Cambridge minangka Charity ingkang ndaftar, kanthi dewan pengawas ingkang gadahi kapasitas penasehat. Principal sekolah tanggung jawab kanggo mlaku-mlaku ing sekolah. Nomer Pendhudhukan Kita 1056074.

  • 1