• Sekolah pusat kutha
  • Dewan Inggris akreditasi
  • Guru profesional - kabeh panutur asli lan nduweni kualifikasi ing level CELTA utawa DELTA
  • Lingkungan ngrawat & grapyak, kanthi kelas cilik
  • Aktivitas sosial - temokake kanca saka saindenging jagad!
  • Umur paling sithik 18
  • Inggris lan persiapan ujian umum, tingkat SD nganti Tingkat Lanjut
  • Homestay karo host lokal
  • Diskon ekstra kanggo biaya kuliah ing taun 2021
  • Tindakan pancegahan kov-19 kasedhiya 
  • Irene saka Jerman, siswa CLS ing taun 2010 lan online ing 2021

    Kelas sampeyan menehi dhasar paling apik ing basa Inggris sing bisa dakbayangake. Nganti saiki, aku entuk bathi saka apa sing diwulangake saben dinane.
  • Chiara saka Italia, 2021 mahasiswa online

    Aku rumangsa kepenak banget karo kabeh guru ing kursus (dheweke pancen apik banget!) Lan aku seneng banget karo cara sing digunakake: mung sawetara minggu, aku rumangsa wis ngalami kemajuan sing signifikan! 
  • Anais, Spanyol, mahasiswa online 2021

    Muga-muga bisa bali maneh amarga aku seneng banget karo metode pendhidhikan sampeyan
  • 1