Covid-19 Pandemi: amargi prentah pemerintah Inggris, kabeh sekolah ing UK kudu nutup tanggal 20 Maret 2020, kanggo wektu sing ora mesthi. Aku sedhih banget kanggo nutup sekolah sing apik banget lan muga-muga mbukak maneh sanalika diwenehake. We are nawakake kursus online tinimbang guru sing padha, sanajan beda jam lan biaya saka kursus normal. Mangga email kita kanggo informasi luwih lengkap.

Wigati, nganti nganti kita bisa mbukak sekolah maneh, kursus, akomodasi, kegiatan lan layanan sing kasebut ing situs web iki ora kasedhiya.

Central Language School, Cambridge, diakreditasi dening Dewan Inggris lan sekolah basa Inggris pusat sing cilik, ramah, lan pusat kutha.

Tujuan kita yaiku kanggo menehi sambutan apik lan kesempatan sing apik kanggo sinau basa Inggris kanthi atos lan atos. Kursus-kursus kita, saka tingkat Beginner to Advanced, dilakoni ing saindhenging taun. Kita uga nyiapake persiapan ujian. Kita mung ngajar wong dewasa (saka umur minimal 18).

Sekolah iki mung mlaku-mlaku sakwise 3 saka stasiun bis tengah lan cedhak karo akeh restoran, toko lan perguruan tinggi Universitas Cambridge. Siswa saka negara-negara liyane saka 90 wis sinau karo kita lan ana uga campuran bangsa lan profesi apik ing sekolah.

Sekolah iki didegaké ing 1996 dening klompok wong Kristen ing Cambridge.

Apa siswa milih sekolah kita:

SISWA KELAS: Kelas cilik (rata-rata babagan siswa 6) kanthi maksimal 10 saben kelas

KOMPETENSI: Kabeh guru penutur asli lan CELTA utawa DELTA qualified

COSTS: We aim to keep our prices affordable

CARE: Kita duwe reputasi apik banget kanggo njaga lan metu saka kelas. Akeh siswa ngandhani sekolah kaya kulawarga

Tengah: We are close to the city shops, restaurants, museums, colleges of the University of Cambridge and bus station

  • Jia, China

    Jia, mahasiswa saka China Bu guru sekolah ramah lan apik. Kita bisa sinau akeh saka dheweke. Kanca sakelas kabeh.
  • Edgar, Kolombia

    Edgar, mahasiswa saka Kolombia ... pengalaman apik banget, ... apik banget ... aku sinau akeh ... babagan budaya Inggris. Para guru lan kanca sekolah pancen kagum.
  • 1