• Sekolah pusat kutha
  • Dewan Inggris akreditasi
  • Guru profesional - kabeh panutur asli lan nduweni kualifikasi ing level CELTA utawa DELTA
  • Lingkungan ngrawat & grapyak, kanthi kelas cilik
  • Aktivitas sosial - temokake kanca saka saindenging jagad!
  • Umur paling sithik 18
  • Inggris lan persiapan ujian umum, tingkat SD nganti Tingkat Lanjut
  • Homestay karo host lokal
  • Diskon ekstra kanggo biaya kuliah ing taun 2021
  • Tindakan pancegahan kov-19 kasedhiya 
  • Edgar saka Kolombia

    ... pengalaman apik banget, ... apik banget ... aku sinau akeh ... babagan budaya Inggris. Para guru lan kanca sekolah pancen kagum.
  • Irene saka Jerman

    Kelas sampeyan menehi dhasar paling apik ing basa Inggris sing bisa dakbayangake. Nganti saiki, aku entuk bathi saka apa sing diwulangake saben dinane.
  • Chiara saka Italia

    Aku rumangsa kepenak banget karo kabeh guru ing kursus (dheweke pancen apik banget!) Lan aku seneng banget karo cara sing digunakake: mung sawetara minggu, aku rumangsa wis ngalami kemajuan sing signifikan! 
  • 1