اگر شما در خارج از اروپا زندگی می کنید، لازم است که ویزا را دریافت کنید. شما باید برای یک ویزای دانشجویی کوتاه مدت درخواست کنید. لطفا این را چک کنید www.gov.uk/apply-uk-visa جایی که شما می توانید نحوه دریافت ویزا پیدا کنید. ما این سایت را مورد تحقیق قرار داده ایم و اگرچه ما واجد شرایط مشاوره قانونی نیستیم، ما درک می کنیم که اگر مایل به درخواست ویزا هستید، باید اسناد صحیح از جمله:

  • گذرنامه شما
  • نامه ای از قبول شدن که تایید می کند که شما برای یک دوره پذیرفته شده و هزینه های خود را پرداخت کرده اید. نامه همچنین اطلاعاتی در مورد دوره ارائه خواهد کرد.
  • شواهدی که نشان می دهد پول کافی برای پرداخت اقامت خود در انگلیس دارید. شما باید بیانیه های بانک خود را به سفارت نشان دهید.

اگر در گرفتن ویزا موفق نیستید، با ما تماس بگیرید. ما ممکنه که قادر باشیم کمک کنیم. اگر ما نمیتوانیم کمک کنیم، باید یک کپی از فرم ویزیت ویزیت ارسال کنید و ما ترتیب می دهیم که هزینه های پرداخت شده را بازپرداخت کنیم. ما برای پرداخت هزینه های اداری، همه هزینه ها را به غیر از هزینه ی یک هفته و هزینه ی مسکن بازپرداخت می کنیم.